Το κόκκινο κρασί παράγεται από τη ζύμωση σταφυλιών και άλλων φρούτων με συνδυασμό παραδοσιακών και επιστημονικών μεθόδων. Το κρασί φρούτων είναι ένα είδος κρασιού υγείας που παρασκευάζεται από φρέσκα φρούτα χρησιμοποιώντας τεχνολογία ζύμωσης, διατηρώντας παράλληλα τα αυθεντικά θρεπτικά συστατικά των φρούτων.
Τόσο το κόκκινο κρασί όσο και το κρασί από φρούτα βασίζονται στο φιλτράρισμα για να εξασφαλίσουν την ποιότητα. Τα φιλτραρισμένα κόκκινα και φρούτα κρασιά είναι διαυγή, διαφανή, χωρίς αιωρούμενα σωματίδια και ιζήματα. Η διαύγαση είναι ένα βασικό βήμα στη διαδικασία παρασκευής, με στόχο τη μείωση της θολότητας και την ενίσχυση των ικανοτήτων φιλτραρίσματος κατάντη.
Η AsepticPharm παρέχει επαγγελματικές λύσεις φιλτραρίσματος για προϊόντα κόκκινου κρασιού, βοηθώντας σας να μειώσετε το κόστος παραγωγής ενώ βελτιώνετε την ποιότητα των προϊόντων.